Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• аааааа недогледал съм пак хаха

---------- Post added at 11:49 ---------- Previous post was at 11:47 ----------

Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
    За BatVas не нам, ма аз бих я захапал тази синичката. Някой с опит в докарването на коли би ли споделил това-онова?

не знам кво ше праиш, ама само не тръгваи на ход с тая кола на сам, мисля че беше около 200 еуро да ти я качат на автовоз и да ти я остаят до града, не рискуваи !!!
    Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

• А тя миналия месец минала ТЮФ и да не рискувам ГТВ-то ми мина на ход 2100 км от Бремен до София без грижи Човека дето го докара на ход каза че е карал по аутобаните с 160-180, само на места се ядосал на някакво БМВ и дигнал над 220

Аз Ви казвам само някой да каже , че се интересува от моята 155-ца или 164-ка (за да не събирам повече от три коли де иначе парите за нея ги имам налични и сега) и отивам да я взема
      Last edited by BatVas; d.m.y г., 16:08.
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• направих си едно много удобно диванче на терасата
        Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
          направих си едно много удобно диванче на терасата
          И да си слагаш колана като сядаш
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• еее естественно !

Comment

• аи сиктир, не бях виждал такива
              Attached Files
              Last edited by Sunny; d.m.y г., 21:59.

Comment

• Аз пък днес малко по принуда се заех да сменям радиатор парно...
                Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                  Аз пък днес малко по принуда се заех да сменям радиатор парно...
                  Протече ?
                  Или в следствие на присадки за отстраняване на течове ?
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Мда, протече... пак. От декември го кътам да не протече, ама днес запържих колата до 6000 оборота и той се предаде. Вече знам защо не ми се е искало да се хващам с таз работа. Добре, че Боби (кой друг) е наоколо да дава акъл. Поне ще си оправя и чистачките, прегледах си изпарителя и моторчето за парното. Утре може и да поснимам малко процедурата.
                    Last edited by didod; d.m.y г., 23:11.
                    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Дано да не текне и моя, че аз редовно си вкарвам шестте иляди... А и нещо доста брже загрява... особено в задръстване.
                      Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• колеги ако на някой му се намира работещо табло за суперка дизел да казва, че на мойто хептен му се размаза дисплея за километрите.

Comment

• Не си купувайте филтри за купето "Tecneco Filters"! Вчера смених моя на по-малко от 10000км и пропускливостта му на въздух е никаква. Духах с 10 бара налягане през него, а от другата страна едвам се усещаше въздуха.
                          Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                          Opel Astra J
                          ex:
                          Alfa Romeo 164 2.5TD
                          Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• нов проблем, днес махнах таблото щото имах изгоряла крушка за оборотомера и светеше на половина,смених я аз сичко точно, и тая вечер викам да сляза да видя дали свети и се оказа че целия оборотомер не свети и лампичката за кумулатора, свалих го аз понаместих крушките закачам сичко и цялото табло не свети, нито 1 крушка барабар и копчетата на климатроника, някви предложения, предположения ?

Comment

• Ако не си закачил потенциометъра за осветлението на таблото няма да светне нищо.
                              Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                              Opel Astra J
                              ex:
                              Alfa Romeo 164 2.5TD
                              Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• закачен е ,оправи се , имаше едно изгоряло реле зад таблото , не знам как е изгоряло ма го смених и сичко е ток

Comment

Working...
                                X